0725.741.713
Program: 09.00-18.00

Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Cum cumpar

Conditii de utilizare

Vizitarea si plasarea comenzilor pe site-ul www.ceainarie.com implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi descrise in capitolele urmatoare. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Cum comand?

Pentru a putea plasa o comanda pe site trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

1. Va inregistrati ( apoi doar va autentificati )
2. Alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, verificati daca produsul se afla pe stoc, si apasati butonul “Cumpara”
3. Selectati cantitatea dorita pentru fiecare produs, apoi apasati butonul “Mergi la casa”
4. Selectati modul de expediere.
5. Apasati butonul “Continua” pentru a merge la pasul urmator.
6. Confirmati comanda apasand butonul “Confirma”
7. La scurt timp dupa plasarea comenzii veti primi confirmarea comenzii dvs.

Cum platesc
Valoarea cumparaturilor si a costurilor de transport vor fi achitate in numerar, in sistem ramburs, la ridicarea coletului. Toate preturile produselor includ TVA.

Taxele de expeditie vor fi suportate de dumneavoastra.


Procesarea si Livrarea comenzilor
Comenzile plasate pe site-ul www.ceainarie.com vor fi procesate si expediate in  urma  confirmarii .

 

Politica de returnare a produselor
Ceainarie.com va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la notificarea de retur. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Pachetul returnat poate fi desfacut, produsele pot fi desfacute si incepute.
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau telefonic Comerciantul [Ceainarie.com] ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea pachetului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de maxim 7 zile de la cererea de retur. Se va utiliza acelasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

 

Newsletter

Blog de ceai si cafea